Träffa privat psykolog i Stockholm

Jag heter Eva Vadenmark och är Psykolog, coach och psykoterapeut i Stockholm med över 40 års erfarenhet med individualterapi, familjeterapi och parterapi.

Kontakta mig
Två personer som pratar medan de gör anteckningar och fyra andra personer som dansar på ett berg.

När ska man gå till en privat psykolog i Stockholm?

Det beror på varför man vill gå till en privat psykolog. Om man känner att man har svårt att hantera vardagsproblem eller känslor, eller om man har en diagnos som kräver behandling, kan det vara lämpligt att söka hjälp hos en psykolog. Det är också viktigt att känna till att det finns många olika typer av psykologer och olika metoder för behandling, så det kan vara bra att undersöka vilken typ av hjälp man söker och vilken typ av psykolog som kan erbjuda det.
Två personer som sitter i stolar vända mot varandra och pratar.

Om Eva Vadenmark

Jag fokuserar på personlig utveckling och mänsklig kommunikation. Som en privat legitimerad psykolog och psykoterapeut i Stockholm har jag över 40 års erfarenhet av att hjälpa människor att växa.

Läs mer om mig

Utbildning

Studerade psykologisk och pedagogik hos Stockholms universitet.

Studerade psykologi, sociologi och pedagogik hos Göteborgs universitet.

Mina Tjänster

Jag erbjuder olika typer av tjänster för att hjälpa dig förbättra dina relationer och din välbefinnande.

Individualterapi

I individualterapi upptäcker vi hinder, drömmar och visioner inom oss själva, vilket påverkar alla våra relationer. Terapin ökar vår förmåga att ta hand om denna relation och göra önskade förändringar i livet.

Parterapi

Familjeterapi fokuserar på att förbättra kommunikationen och förståelse inom familjen genom att identifiera styrkor och utmaningar. Investering i familjeterapi är viktigt för att främja en hälsosam och harmonisk familjedynamik.

Familjeterapi

Familjeterapi fokuserar på att förbättra kommunikationen och förstå varandra bättre inom familjen. Genom att identifiera styrkor och utmaningar kan man hitta lösningar och stärka banden.

Kundrecensioner

Placeholder avatar

Lars Bengtsson

Hennes insiktsfulla råd och strategier har verkligen revolutionerat mitt liv och hjälpt mig att växa och övervinna hinder. Jag är evigt tacksam för Evas professionella och engagerade hjälp!

Placeholder avatar

Paula Lindholm

Evas stöd och expertis har hjälpt mig att ta itu med mina inre utmaningar på ett fantastiskt och konstruktivt sätt.

Placeholder avatar

Magdalena Eckerström

Möten med Eva har verkligen öppnat mina ögon på ett unikt sätt. Hon förstår mig på en djup och äkta nivå, och genom våra sessioner har jag fått insikt i mina djupare problem och verktyg för att hantera dem.

Vad är processen för ett möte

Det är värt att påpeka att det inte alltid är möjligt att nå ett specifikt mål eller hitta en lösning efter varje terapimöte. Terapiprocessen kan vara en kontinuerlig resa som kräver tålamod, engagemang och öppenhet.

Handskakning

1. Möte

I det första steget av mötesprocessen träffar vi varandra och lär känna varandra. Jag lyssnar på dina problem och utmaningar för att förstå hur jag kan hjälpa dig.

Frågetecken

2. Behov

Nästa steg är att identifiera dina behov. Vi diskuterar vad du vill uppnå och vad som är viktigt för dig när det gäller din terapi eller rådgivning.

Tavla

3. Lösning

Efter att vi har fastställt dina behov, arbetar vi tillsammans för att hitta lösningar på dina problem och utmaningar. Vi utforskar olika alternativ och strategier för att hjälpa dig att uppnå dina mål.

Flagga

4. Mål

Slutligen sätter vi upp mål för vad du vill uppnå genom terapin eller rådgivningen. Vi skapar en plan för att nå dessa mål och arbetar tillsammans för att nå dem.

Kontakta mig idag!

Jag kan hjälpa dig att upptäcka hinder, drömmar och visioner inom dig själv, vilket påverkar alla dina relationer. Vi kan arbeta tillsammans för att förbättra kommunikationen och förståelsen inom din familj eller hitta lösningar på dina personliga utmaningar.

Kontakta mig